Padel odds

När vi har listat våra spelbolag så har vi tagit bäst odds i beaktning . Oavsett hur man känner för spelupplevelsen i sig så känns det alltid tråkigt om man upptäcker andra spelsidor med högre odds. Visst, det är inte alltid hela världen om oddset är ett par punkter högre på ett annat bolag. Över tid så kommer det dock kännas i plånboken. Som van spelare så förstår man att det är en viktig del för att göra profit i det stora hela. Spelar du däremot mer sporadiskt behöver det inte betyda allt. Däremot så känns det onekligen alltid som allra bäst om man spelar på bäst odds. Gillar du som spelare att lägga spel med större insatser, rekommenderar vi att du försöker hitta så bra odds som möjligt då det ger ett större utslag om ditt spel går in! Ett exempel på skillnaden kan vara att du får 1.53 på att lag X ska vinna. På ett annat spelsajt kanske du istället får 1.66, då känns valet ganska självklart. Det finns fler bra exempel i vår padel betting guide.

World Padel Tour Odds

Det absolut vanligaste att hitta odds på är World Padel Tour. Det är inte så konstigt efter som det är där alla världens bästa spelar. Ofta spelas runt sex stycken Masters per år mellan mars och december, lägg där till en del “opens” och “exhibitions. Det går lugnt att säga att det finns många World Padel Tour odds att ta del av. De mest berömda turneringarna är Marbella Masters, Barcelona Masters och den stora finalen Madrid Masters final. På just dessa World Padel Tour turneringarna brukar det finns mycket odds och spelmarknader att ta det av.

Live odds på padel

När du tittar på padel så brukar det smyga in en känsla av att vilja betta live på padel. Detta är mycket tack vare att det är en väldigt rolig “Tv-sport” med många intensiva och långa bollar. Därför är padel en mycket rolig sport för live betting. Under matchens gång finns det mycket som kan inträffa. Till exempelvis kan ett lag hamna i mental obalans, någon skadar sig eller så ser någon spelare väldigt het ut. Att spela live odds på padel är perfekt då! Under livebetting kan det vara smart att se över liveoddsen på flera spelbolag, de skiljer sig ofta mer än prebetting.