Svensk padel odds

Coolbet kommer som första spelbolag ut med odds på Svensk Padel. Det är den första tävlingen för Swedish Padel Tour den här säsongen och tävlingen hålls i för dagen soliga Örebro. Tävlingen går över två dagar och det är först på söndag den 28de februari som vi vet vilka som står som vinnare. Coolbet erbjuder pre-match spel på både herr- och damsidan. På herrsidan kan man till och med spela på outright vinnare av turneringen. Petter Lundmark som är marknadscehf på Coolbet uttalar sig såhär om oddsen:

“Med undantag för några enstaka matcher förra året är padel helt nytt för oss, men det är alltid någon som måste våga gå i täten”

“Trots skadebekymmer och en del annat som stört ser vi förra säsongens suveräner Rocafort och Vasquez som klara favoriter i Örebro. Men vi tror inte att det kommer att bli en lika lätt resa i år. Framför allt utmanas de av Daniel Windahl och Carl Knutsson”

SPT Oddsen

Vi har tittat lite på oddsen och försökt hitta några roliga spel. Först och främst såg vi att Åsa Eriksson/Nielsen att vinna mot Örtevall/Cedermark ligger på 1.55 i skrivande stund. Första känslan är att det ligger någon punkt för högt, så det är absolut ett tänkbart spel.

Kollar vi på herrsidan så finns det lite smått och gott. Vi har valt att kolla på Outright vinnare av turneringen. Vasquez/Rocafort ligger på 1.68, Vindahl/Knutsson på 2.75 och Stjern/Bonfré på hela 4.25. Visst, det först nämnda paret är favoriter av dessa tre, men detta till trots är de alla på ganska lika nivå. Förra helgen såg vi också en Viktor Stjern i storslag. Nej, känslan är att det finns något att hämta på Stjern/Bonfré till 4.25 även fast det är mycket som ska gå rätt. Man ska inte heller glömma bort att det är en säsongspremiär och det är mycket nerver som står på spel för favoriterna. I grund och botten delar vi tankarna med Lundmark på Coolbet, men har valt att gå på det tredjerankade paret. Vindahl/Knutsson till 2.75 är också fint spel som säkert någon på Team Padelbetting kommer att knipa.

Vem som vinner återstår att se. Det härliga är att vi är tillbaka med Swedish Padel Tour och blir erbjudna odds på svensk padel direkt! Kan bli en riktigt rolig säsong det här.