Eurofinans Invitational Padel

Euro Finanas Invitational är en fristående Tour där vi kommer få se våra svenska stjärnor mixade med spanska spelare och supertalanger. I denna artikeln kommer vi avverka Euro Finans Invitational odds, stream och spelare. Turneringen i sig att kommer spelas i 8 stycken tävlingar där fyra datum finns redo:

  • 20-22 maj – Helsingborg Arena
  • 3-4 juli – Ej klart
  • 27-28 juli – Ej klart
  • 21-22 augusti – klart

Spelare Euro Finans

Nedan har listat alla spelare som kommer delta under Eurofinans Invitational Tour. Vi har valt att ta temperaturen på de tre mest spännande namnen.

Arturo Coello

Supertalangen Coello! Ett av de absolut mest spännande namnen i världen. Snabb som en gasell och lång som en giraff gör honom ett monster på banan. Han har hela verktygslådan; smash, spela kort, defensivt och så vidare. Kommer han upp i nivå så kan han nästan vinna touren i ensamt majestät. Men padel är som bekant inte en sport för en ensamvarg.

Miguel Yanguas

Spanjoren som vi svenskar har adopterat till “vår”. En jättetalang med magiskt fina handleder. Är en stor ledare på planen och tog han och Ramirez enda till en WPT kvartsfinal i Madrid. Som en stor publikfavorit är vi säkra på att Yanguas kommer att ge allt i Eurofinans Invitational.

Tamara Icardo

Det är många som tror att 2021 kommer bli det stora genombrottet för Tamara. Visst har det också börjat bra med en semifinal i Madrid. Det är en väldigt komplett padelspelare med en otroligt giftig backhand. Frågan är om hon inte är den största stjärnan som Euro Finans har lyckats locka till sig detta året?

Vilka spelar tillsammans under Euro Finans Invitational Tour?

HerrarDamer
Calle Knutsson / Javi LealAmanda Girdo / Claudia Jensen  
Cayetano Rocafort / Gonzalo RubioAjla Behram / Araceli Martinez 
Daniel Windahl / Miguel YanguasAnna Åkerberg / Tamara Icardo
John Larsson / Arturo CoelloBaharak Soleymani / Sofia Arvidsson
Pablo Figueroa / Ivan Ramirez
Simon Vasquez / Antonio ”Pincho” Fernandez 
Alla par i Euro Finans Invitational Tour

Andra spelare

Eftersom vi nämner Yanguas så måste vi också prata om hans radarpartner Ivan Ramirez. Det lilla kraftpaketet som ofta är helt iskall. Han kan spela padel med riktigt hög fart och slår stenhårt.

Calle Knutsson verkar ha dragit en riktigt turlott i den unge juvelen Javi Leal. Under WPT:n i Alicante så lyckades han med bedriften att ta sig hela vägen från första matchen i pre-previan in till 16-delsfinal. Där tog de också andra set men förlorade tillslut med 6-2, 1-6, 6-0, i otroligt svängig match.

Euro Finans Padel Odds

De första turneringarna av Euro Finans kommer vara väldigt svårtippade utifrån ett odds-perspektiv. Eftersom det är helt nya konstellationer av par och en mix av våra svenska lägre rankade spelare med spanjorer av en högre kaliber. Tittar vi på hur spanjorerna presterade i första WPT:n i Madrid kan vi lugnt konstatera att Coello, Yanguas, Ramirez och Icardo ser mest spännande ut i nuläget.

Vi ska dock inte stirra oss blinda på de stora WPT namnen. Troligtvis kommer den svensk som håller högst kvalité Touren i genom också stå som vinnare. Men, av stjärnnamnen så är det Yanguas som sticker ut. Han kommer garanterat vilja ta hem pokalen med tanke på den svenskkoppling han har fått. Tillsammans med Danne Windahl håller vi dessa som stora odds-favoriter till att vinna allt.

Vinnarodds Eurofinans

Vinnarodds för Eurofinans hittar du just nu hos Nordicbet:

  • Windahl/Yanguas 2.50
  • Caye/Rubio 3.50
  • Vasquez/Fernandez 4.50
  • Figueroa/Ramirez 8.00
  • Larsson/Coello 10.00

Vinnarodds

I den rafflande finalen mellan Windahl/Yanguas och Caye/Rubio har Nordicbet och Betsafe kommit ut med odds. 1.55 på DW/Y och 2.30 på C/R. Det först nämnda paret har verkligen seglat igenom turneringen på bästa sätt och Danne har verkligen visat vilken hög nivå han håller. Sedan har du Caye/Rubio som är ett väldigt stabilt och samspelt par. Om någon ska rå på W/Y i den här turneringen så är de verkligen de två. Oddsen kanske är lite väl mycket viktade i W/Ys fördel men de ska absolut ses som favoriter.

SpelbolagBonusUSPBesök
Sätt in 100 kr, spela för 200 kr
Min. insättning 100 kr. 1x omsättning.
Fina padel odds!
18+|Stödlinjen.se|Regler & Villkor
Besök här
100 kr extra in på spelkontot
Min. insättning 100 kr. 1x omsättning. Min odds 1.5
Bra utbud av padel odds!
18+|Stödlinjen.se|Regler & Villkor
Besök här
Extra 100 kr!
Min. insättning 100 kr. 1x omsättning. Min odds 1.5
Brett utbud av odds!
18+|Stödlinjen.se|Regler & Villkor
Besök här

Streama Euro Finans Invitational

CMore och Tv4 gruppen kommer streama och sända årets Eurofinans Invitational Tour. På CMore kommer du kunna streama spektaklet och på “vanlig” TV är det Sportkanalen och förhoppningsvis stora TV4 som gäller. Det kommer vara vår favorit Jesper Hussfeldt som leder sändingarna. Superproffset Hussfeldt, som gjort det mycket bra i alla möjliga fotbolls- och sportsändingar, gör sin padeldebut i och med Euro Finans Invitational Padel Tour. Det tycker vi är mycket välförtjänt och vi är säkra på att han kommer vara klasser bättre än Jihdes ‘Oj:ande’ på Viaplay.