FIP Stockholm Padel

FIP Gold kommer till Stockholm och vi kommer att få WPT stjärnor möta våra svenska spelare i olika konstellationer. Turneringen spelas mellan den 2 – 6 juni och vinnaren tar hem hela 80 WPT poäng. Vi kommer få fin besök av många WPT spelare så som Coello, Lamperti, Diaz, Nieto, Yanguas och finalisterna från Santander Rico/Gonzalez. Utöver detta så kommer väldigt många svenskar ställa upp vilket gör det till väldigt rolig turnering att följa. Bland svenskarna hittar vi Simon Vasquez, Jonas Björkman, Brunström, utropstecknet Linus Frost och många fler.

FIP odds

Ska man hålla på någon svensk så är det firma Vasquez/ Garrido som man bör heja på. De andra lagen ska inte ha någon chans. Problemet för den gode Simon är att de har hamnat på den svåraste delen av turneringsträdet, där återfinner vi bland annat Yanguas/Ramirez, Coello/Lamperti och Rico/Gonzalez.

Favoriterna inför turneringen är Coello/Lamperti och Yanguas/Ramirez från vänstra halvan av turneringsträdet. Från den högre delen så är det lite mer huggsexa mellan Spanjorerna och Argentinarna. De som tar turneringen på störst allvar kommer också att gå till final. Vi tror naturligtvis på Padelbetting.org favorit Allemandi/ Lijo men Diaz/Nieto och Bergamini/Campagnolo har också goda chanser.

Vinnarodds FIP Stockholm

Du hittar oddsen hos Betsafe och Nordicbet. Bland annat får vi Lijo/Allemandi till 5.00 pengarna och Lampan/Coello till 3.50. Ett annat fint odds, sett till lottningen är Mires/Pinero. Klicka dig vidare för resten!

SpelbolagBonusUSPBesök
Sätt in 100 kr, spela för 200 kr
Min. insättning 100 kr. 1x omsättning.
Fina padel odds!
18+|Stödlinjen.se|Regler & Villkor
Besök här
100 kr extra in på spelkontot
Min. insättning 100 kr. 1x omsättning. Min odds 1.5
Bra utbud av padel odds!
18+|Stödlinjen.se|Regler & Villkor
Besök här
Extra 100 kr!
Min. insättning 100 kr. 1x omsättning. Min odds 1.5
Brett utbud av odds!
18+|Stödlinjen.se|Regler & Villkor
Besök här