Hajper Padelproffset och jag

Det är med stor glädje vi kan meddela att Hajper Padel har gått in som sponsor till podcasten “Proffset och Jag”. Det är en podcast med Patric Persson, bland annat känd från Youtube, och Sveriges bästa padelspelare Simon Vazsquez. Hajper tar därmed sitt första steg in på padelscenen genom denna väldigt viktiga satsning. Extremt kul tycker Team Padelbetting!

Proffset och jag

Podcasten Proffset och Jag handlar föga fårvånande om 100% padel. Patric och Simon blandar både högt och lågt. Med allt från små tips enkla tips till en nybörjare som tar sin första stapplande steg på padelbanan, till väldigt avancerande tips för oss halvproffs. Det mest intressanta med Podcasten är att vi som lyssnare blir bjudna på väldigt många detaljer från livet som en padelspelare. Det är allt från Swedish Padel Tour till World Padel Tour, vilket vi som padelintresserande men framförallt bettingintresserade kan dra nytta av. Simon delar ofta med sig av intressanta fakta från diverse spelare som exempelvis att någon har känt av en skada till att de inte trivs i en specifik hall. Information är allt, precis som vår oddsättare nämnade i hans speltips men också något du kan läsa ingående om i vår padelbetting guide.

Hajper

Det är i avsnitt 15 som vi för första gången får ta del av att Hajper har ingått sponsorskap med podcasten. Både Patric och Simon diskuterar World Padel Tour odds på ett kul och informativt sätt. Eftersom Simon har varit på plats i Madrid ger han bra och insiktsfulla tips. Han delar också med sig att han har blivit kontaktad på Instagram av den franske padelspelaren Johan Bergeron för att spela Alicante tillsammans! Extremt häftigt.

Förhoppningen från sida är att Podcasten kommer köra mer oddssnack framöver och potentiellt köra lite boostade odds tillsammans med Hajper. Vi tycker också det är fantastiskt bra att de lyfter fram ansvarsfullt spelande som en tydlig och viktig del i dessa segment.