Swedish Open Malmö

Under den 10-14 november kommer du att kunna se World Padel Tour live, när Swedish Open går av stapeln i Malmö Arena. Det är tredje gången Sverige arrangerar World Padel Tour och Swedish Open. De två tidigare gångerna har de dock spelats i Båstad på en något mindre mindre scen. I Malmö räknar arrangörerna med upp emot 14 000 åskådare i vad som kommer bli Sveriges största padelevenemang någonsin. Går allting som planerat kommer man också slå världsrekord för antalet åskådare på padel! Hur coolt hade inte det varit?

Swedish Open odds Malmö Arena

Odds på Swedish Open i Malmö har än så länge inte blivit offentliggjorda, vilket också är helt normalt. Vi räknar med kunna ta del av oddsen på Swedish Open i början på November. Eftersom vi kommer kunna följa eventet antingen på plats eller via stream kommer också live betting bli intressant. Speciellt för de som är på plats, då man kommer kunna se detaljer av spelet som inte går att uppfatta via en sändning. Detaljer som dessa är något som vår oddssättare har tipsat om tidigare. Är du på jakt efter bra odds på padel så kan vi rekommendera Nordicbet och Coolbet som några av de spelbolag som erbjuder just detta.

Betta på Malmö Padel Open

Det kommer bli otroligt kul att kunna betta på Swdish Open i Padel. Speciellt när vi kan sitta och följa matcherna från bästa platserna. Du kommer att kunna ha möjligheten att betta på både damer och herrar från yttersta världsklass. Vi kommer också ha möjligheten att titta och betta på några svenska Wildcards. Det skulle förvåna oss mycket om inte Simon Vaszquez, Daniel Windahl med flera kommer att ha möjligheten att ställa upp.

Biljetter

Du hittar enklast biljetter till Swedish Open och World Padel Tour online. Det finns biljetter för olika datum och olika prisklasser, där den billigaste börjar på 195 kr. Är du på jakt efter biljetter hittar du de lättast här.