betway

Betway

100 kr Välkomstbonus

Betway Padel
 • Användarvänlighet
 • Betalningslösningar
 • Odds
 • Support
 • Översikt
3.7

Sammanfattning

Betway är ett välrenommerad spelbolag med 15+ verksamma år. De brinner för odds och spel vilket kan synas på deras stora spelutbud men också deras sponsorsatsningar. Deras längsta och mest välkända partner är West Ham.

Betway start sin resa 2006 och är därmed ett av de äldre spelbolagen i europa. De skryter gärna om sina 2 miljoner användare som spelar på alla spelprodukter: odds, casino och poker. De innehar en svenskspellincens vilket gör att du spelar tryggt och säkert på alla vertikaler. Utöver detta så sponsrar de väldigt många olika lag och sporter inom fotboll, e-sport, cricket, hästsport och biljard. Några som är värda att nämna är: West Ham, Leicester, Ninjas i pyjamas, Tottenham (Afrika), Real Betis, Levante och hela Bundesliga. Här nedan kommer vi gå igenom följande kring Betway padel:

 • Betway Padel odds
 • Betway World Padel Tour odds
 • E-sport
 • Betway bonus
 • Support
 • Vanliga frågor
 • Betway Padel Odds

  Tittar vi på Betways hela tillbud av odds och oddsmarknader så ser det väldigt ljust ut. De erbjuder dig som spelare över 50+ sporter att spela på, där Betway padel odds är en av de. Antal spelmarknader på padel är tyvärr inte det största men ser man på att de konstant erbjuder över 100 markander på varje fotbollsmatch så tror vi att padeln kommer utvecklas successivt.

  Betway World Padel Tour Odds

  När Betway väl har erbjudit odds så har det varit på World Padel Tour. Här finns det en del att önska fortfarande då det endast funnits ett fåtal pre marknader och liveoddsen har lyst med sin frånvaro. Paybacken på World Padel Tour odds har inte heller tillfredsställt oss fullt ut. Vår känsla är att de inte har vågat ta någon särställning på padelmarknaden och har därför levererat odds med låg payback, det vill säga lägre odds.

  E-sport

  Som Betways sponsringsstrategi vittrar om så är E-sport något som de satsar kraftigt på. Oddsmässigt så erbjuder de odds på nästintill allt inom E-sport, så som CS:GO, League of Legends, Dota 2 och mycket mer. Vem vet, om det kommer ett padel-spel någon dag så kanske Betway är först med att erbjuda e-sport odds på padel.

  Betway Bonus

  När du testar Betway för först gången så kommer du bli erbjuden en välkomstbonus i form av en insättningsbonus på 100 kr. Bonusen i sig är ganska standard för den svenska marknaden. Däremot så behöver du som spelare vara uppmärksam på deras omsättningskrav. Betway bonusen måste nämligen omsättas 6 gånger till ett odds över 1.75 inom loppet av 60 dagar. Spelar du på odds mellan 1.74-1.29 blir omsättningskravet för bonusen annorlunda, då endast 12.5% omsätts. Använder du bonusen på ännu lägre odds än 1.29 så omsätter du inget alls. Detta gör att Betways välkomstbonus är ganska komplex och ibland känns det som ett lotteri av vad som bli omsatt och inte.

  Support

  Som spelare så når du Betway support ganska enkelt. De erbjuder chat, email och telefon vilket är väldigt bra. De svarar också ganska snabbt på de kontrollfrågorna som vi ställt. Det som ger extra pluspoäng är att chatten är öppen dygnet runt.

  Vanliga frågor