Coolbet Padel odds

Coolbet

100 kr Välkomstbonus

Coolbet Padel
 • Användarvänlighet
 • Betalningslösningar
 • Odds
 • Support
 • Översikt
4.3

Sammanfattning

Coolbet var först i Sverige med att presentera padel odds, vilket gör att de ligger extra nära våra hjärtan. Genom sin väl uttänkta produkt är de onekligen ett av de bättre bolagen att spela på.

Coolbet startade sin resa så sent som 2016 men har redan vunnit många spelares hjärtan. De sätter odds, transparens och användarkänslan i första rummet. Coolbet var också först ut med att erbjuda odds på padel i Sverige. Med dessa premisser i beaktning, så måste vi säga att Coolbet är ett bolag som vi gillar!

 • Coolbet Padel odds
 • Coolbet World Padel Tour odds
 • App
 • Coolbet bonus
 • Support
 • Vanliga frågor

Coolbet Padel Odds

Att Coolbet var först i Sverige med att sätta odds på padel, är något vi bara kan buga och bocka för. Det var när SVT sände det så kallade ”utmanarmötet” som Coolbet snabbt var framme och erbjöd odds. Anledningen till varför man kunde vara så flexibla och snabba är tack vare att man sätter sina egna odds. Det är också något du som spelare märker när man spelar på andra sporter, då de ofta erbjuder en högre återbetalning än de traditionella spelbolagen. Det är inte bara en högre återbetalning som de kan stoltsera med utan också med specialodds och boostade spel. Läs mer om Coolbets padel odds under SVT:s Utmanarmötet, där bland andra Daniel Windahl, Calle Knutsson, Pierre Bonfre och Viktor Stjern deltog.

Coolbet var också först ut med odds på padel för Swedish Padel Tour 2021. Där finns både mindre marknader samt vinnarodds. I skrivande stund så är Vasquez och Rocafort oddsfavoriter till SPT 1 i Örebro på låga 1.65.

Coolbet World Padel Tour Odds

Coolbet har inte bara erbjudit odds på svenska matcher utan också på World Padel Tour. Det finns dock en stor utvecklingspotential här då vi gärna ser att de erbjuder fler marknader och livebetting. Eftersom Coolbet verkligen har möjligheten att lösa det tack vare sin egna oddsavdelning, så är vi ganska säkra på att det kommer komma mer av denna vara. Deras fina användarvänlighet gör det också enkelt att navigera bland oddsen. En annan häftig oddsfunktion som Coolbet besitter är deras vinnarkarta där man kan se vinnare i realtid runt om i världen. Sist men inte minst så erbjuder de en smart kopieringsfunktion, som de kallar inkommande spel. Under World Padel Tour så är det läge att kolla in den och ta hjälp eller inspiration från andra!

Mobil

Hos Coolbet har de förstått att folk rör på sig och gärna vill spela var de än befinner sig. Därför är bolagets mobila version väldigt stabil och det är sällan man som spelare är med om att sidan hackar. Det betyder att man på sin mobila enhet får ett sömlöst gränssnitt och mer eller mindre samma spelkänsla som på datorn.

Coolbet Bonus

Välkomstbonusen hos Coolbet ligger på 100 kr och kan inte vara högre eftersom att de innehar en svensk licens. Du mottar bonusen genom att sätta in minst 100 kr första gången du använder sidan. Vid omsättning av bonusen ligger oddskravet på 1,80, vilket faktiskt känns lite väl högt för singelspel. Vid kombinationsspel så behåller de dock minimumoddset på 1.80, det vill säga det sammanlagda oddset. Till exempelvis så är det godkänt att köra 1,35 x 1,35 = 1,82. Bonusen är på sätt bra att använda om du har tänkt sätta ihop flera matcher på din kupong.

Support

Om du behöver hjälp är det bara att starta en chatt eller skicka ett mail till deras support. Dessvärre så erbjuder de ingen telefonhjälp längre. Chatten är dock alltid det snabbaste sättet att få hjälp på eftersom svarstiden ligger på ett par sekunder. Via e-post så kan det dröja ett par timmar innan du får svar från kundtjänsten. Deras kundtjänst är öppen från 08.00 till 01.00 medan den engelska försätter till 05.00. Via deras hjälpsida kan du också hitta svar på de mest vanliga frågorna.

0 comments on "Coolbet"