Speedy Spel Padel
 • Användarvänlighet
 • Betalningslösningar
 • Odds
 • Support
 • Översikt
4.3

Sammanfattning

Speedy Spel är en glad uppstickare med en riktig skön produkt och användarfokus. Under 2021 började de sponsra Studio Padel till allas glädje, kommer vi få se mer av den varan framgent? Det vi vet är att Speedy tar Padel på allvar.

Speedy Spel är lite av en nykomling på den svenska marknaden, även fast du säkert hört talas om dem. De startade så sent som 2018. Speedy Spels förhållningssätt är nästan unikt. Deras slogan ”inget krångel” innebär såklart att du som kund spelar snabbt och smidigt, men framförallt att de inte kontaktar dig med jobbiga e-postmeddelanden, sms eller telefonsamtal.

Detta många faktiskt har missat är att Speedy Spel var bland de första spelbolagen in i padelsporten. Redan under 2020 klev de in som en av huvudsponsorerna till padelstjärnan Anna Åkerberg. Under 2021 sponsrar Speedy Spel en tävling vid namn Speedy Invitational, som också sändes på omåttligt populära Youtube kanalen Studio Padel. Det är väldigt kul och se att Speedy tar ett ordentligt kliv in på padelscenen. Det är tydligt att Speedy vill vara den “stora” spelaktören på padelmarknaden med dessa typer av sponsringar. Vi är säkra på att det kommer mer av denna varan från SpeedySpel framgent.

Speedy Invitational

 • Speedy Spel Padel odds
 • Speedy Spel World Padel Tour odds
 • Mobil
 • Speedy Spel bonus
 • Support
 • Vanliga frågor

Speedy Spel Padel Odds

Precis som i padel så går det undan hos Speedy Spel. De erbjuder ett väldigt enkelt sätt att sätta in och ta ut pengar vilket är mycket uppskattat när man sitter och satsar. Även fast Speedy Spel kanske inte är lika stora som de andra oddsjättarna så har de ett bra utbud av odds och oddsmarknader. De erbjuder såklart odds på alla de stora sporterna men de har ett förvånansvärt bra utbud på de mindre sporterna inklusive padel odds. I och med Speedy Spels satsning Speedy Invitational på Studio Padel så förväntar vi oss också ett större padel odds utbud från deras sida. Hur häftigt hade det inte varit med liveodds i Studio Padel? Vi kommer följa Speedy Spels satsning på padel odds med stor förväntan!

Speedyspel World Padel Tour Odds

Som föregående stycke vittnar om så kommer det högst troligt en större satsning på padel hos SpeedySpel. Vad vore en padelsatsning utan World Padel Tour odds? Ingenting säger vi! Vi är därför ganska säkra på att SpeedySpel kommer att börja erbjuda padel odds på World Padel Tour i någon form. Med tanke på hur snabb och lätthanterad SpeedySpels produkt är, välkomnar vi detta med öppna armar. Livebettingen kommer framförallt bli en fröjd för den som gillar att följa matcherna live.

Mobil

Vi har varit inne på det, men enkelheten och den snygga designen hos Speedy är verkligen något som faller varje spelälskare i smaken. Mobilversionen är till och med bättre än datorversionen anser vi. Man får lätt en överblick över de olika oddsmarknaderna och det förekommer inga fördröjningar alls. Insättningsfunktionen hos Speedy är egentligen den vi gillar allra bäst eftersom det går fort och enkelt, ”inget krångel”. Som rutinerade spelare är detta en viktig del i spelandet, då man under en match kanske ser att den är på väg att sluta på ett visst sätt. Att snabbt kunna göra en insättning och navigera rätt utan krångel är då högst betydelsefullt.

Speedy Spel Bonus

Välkomstbonusen hos Speedyspel är en spännande ”spelpåse” där man får testa på alla Speedys produkter. Vid en insättning av 500 kr så aktiveras bonusarna. Casinobonusen är en ingång till bonusrundan till spelet ”Eastern Emeralds”, till ett värde av 2 kr. Lottobettingbonusen innehåller ett lottospel för 45 kr. Sist men inte minst kommer vi till sportbonusen. Det är ett gratisspel värt 50 kr! Alla bonusarna är helt omsättningsfria, vilket är en snygg touch. Som sportälskare så är gratisspelet på 50 kr kanske lite väl dåligt vid en insättning av 500 kr.

Support

Att nå supporten enkelt och snabbt är två viktiga faktorer. Speedy Spel erbjuder en mycket snabb och enkel livechatt som du från mobilen hittar med två knapptryck bort från förstasidan. Chattsupporten har öppet mellan 9.00 och 00.00 varje dag. Är man inte sugen på att chatta med kundtjänst går det också bra att skicka e-post till dem, då är du också säker på att du kommer få svar på svenska. För de enklare frågorna har de sammanställt en smart FAQ som guidar dig rätt.

SpeedySpel reklamfilm

0 comments on "Speedy Spel"