SPT odds

Den tredje upplagan av Swedish Padel Tour 2021 kommer att spelas i Mölndal, Göteborg. Speldatumen är satta till 1-2a maj. Som vanligt går det att streama Swedish Padel Tour via Svensk Padels betaltjänst.

Speltips och Odds SPT

Vad är oddsen på att Daniel och Calle vinner igen? Vi har tittat på vilket par vi kommer att betta på i nästa deltävling.

Deltävling 2 i Nybro vanns något överraskande av Calle Knutsson och Daniel Windahl mot SPT suveränerna Simon Vazsquez och Caye Rocafort. Ska vi vara riktigt ärliga så är känslan att Simon/Caye förlorade mycket på grund av fel inställning och uppladdning inför tävlingen. Padel är en extremt psykisk och fysisk sport och det gäller att hålla fokus under en hel match och turnering.

Finalförlusten startade egentligen redan i semifinalen. Där kastade Simon/Caye bort 4 matchbollar och åkte på ett tredje set mot Stjern/Bonfre. Det kostade både mentalt och fysiskt inför finalen. Detta syntes tydligt då Simon/Caye tappade enkla bollar och slutet av matchen åkte också Caye på krampkänningar. När vi fick höra att Simon och Caye hade ätit kebab precis innan finalen kan man förstå varför.

Windahl/Knutsson har visat upp sin bästa form nånsin och tog sig in till Previan i Alicante. Samtidigt så gick Caye och vann APT:n i Belgien. Kvaliten på det startfältet var dock inte så högt.

Finalen kommer högst troligt stå mellan dessa två par igen. Det kommer också bli den absolut mest intressanta matchen paren emellan. Simon/Caye kommer vilja bevisa att de är padelkungarna i Sverige, samtidigt så är Calle/Danne i sitt livs form. Det kommer bli en mycket jämn drabbning.

Simon inledde SPT veckan med vad som såg ut som en grov stukning (Simons instagram). Frågan är om han kan lira till helgen och, i så fall, hur mycket det kommer att påverka honom?

Grymma padel odds!Besök härVillkor
Får upp nya odds snabbt!Besök härVillkor
Brett utbud av alla typer av odds!Besök härVillkor

Artikeln uppdateras fortlöpande