Det är snart dags för 2021 säsong av World Padel Tour. 2020 var en mycket speciell säsong med ett långt avbrott sedan spel utan publik. Inför varje säsong är det också många par som byter partners i hopp om att man ska hitta det magiska receptet för framgång. Det är alltid lika spännande och se vilka nya konstellationer av World Padel Tour spelare som formas. Vi har försökt att sammanställa alla nya par så vi vet vad vi har att se fram emot.

Vilka spelar tillsammans?

  • Bela och Sanyo

Hur häftigt kommer inte det här paret att vara. Genom tidernas bästa padelspelare Bela tillsammans med magikern Sanyo. Det är inte bara ett coolt par, utan de kommer garanterat att utmana om ett par titlar.

  • Lima och Tapia

Ett mycket spännande par. Tapia går ihop med ytterligare en gigant i padelvärlden efter att ha lämnat Bela 2020. Den stora talangen Tapia tillsammans med den otroliga defensiva spelaren Lima. Det finns absolut ett bra grogrund för att de också ska kunna utmana 2021.

  • Paquito och Di Nenno

Vi behöver nog ingen närmare beskrivning på Paquito och hans padelkunskaper. Di Nenno däremot är ett spännande namn som spelade mycket fin padel under 2020. För oss var det något förvånande att Paquito valde Di Nenno men med närmare eftertanke så kan nog detta paret bli en rolig outsider.

  • Stupa och Alex Ruiz

Liksom föregående par är vi något överraskade över den här konstellationen. Stupa trycker på för att ta större kliv på rankingen och har valt att gå ihop med en något lägre rankad Alex Ruiz. Det ska bli spännande och se hur deras personkemi kommer att fungera. Vi kommer också ha glädjen att följa de på svensk mark i mars, då de kommer att ta sig an “Speedy Invitational”.

  • Maxi Sanchez och Titi Allemandi

Eftersom Di Nenno valde att gå vidare med Paquito så fick Maxi Sanchez se sig omkring efter en ersättare. Han hittade Allemnadi och tillsammans kommer de vara ett mycket starkt defensivt par. Förhoppningsvis kan Allemandi styra och ta poäng medan Maxi grindar på i defensiven.

  • Coki Nieto och Juan Martin Diaz

Gubben, Juan Martin Diaz, hade ett ganska så jobbigt 2020 då han precis kom tillbaka efter en lång knäskada. Det tåls att säga att det är imponerande för 45 åring att ta sig tillbaka efter något sånt. Oavsett, båda spelarna kommer från en likasinnad ranking där Coki är den högst rankade på plats 18.

  • Lucas Campagnolo och Lucas Bergamini

Paret som bär samma förnamn slår återigen ihop sig efter att ha försökt tidigare. De känner varandra mycket bra och båda är brasilianare. Den stora frågan är om de kan finna rätt kemi denna gången? Känslan är tyvärr att det kommer bli ett mediokert år.

  • Pablo Lijo och Lucho Capra

Ett av de lägre rankade paren men ack så spännande. Det kommer vara full fart från första sekund med många tunga smashar. Mycket förvånande om dessa två inte klättrat på rankingen när 2021 säsongen är färdigspelad.