WPT Malaga odds Speltips

Malaga Open har varit ett stort utropstecken. Många skrällar igen! Vilket är jättekul för sporten då det blir mycket mer oförutsägbart. De topprankade paren är så väldigt jämna att de kan skicka ut nästan precis vem som helst. Därför har vi letat efter över/under odds på game på sistone. Nu till semifinalerna, finalen och speltips!

WPT Malaga Open odds – Semifinal

Inför turneringen så diskuterade vi internt att det kanske var dags för Tello/Chingotto att ta årets WPT vinst och nu ligger det faktiskt uppdukat för det. Med tanke på att storfavoriter Bela/Sanyo och Lebron/Galan redan har åkt ut. Det blir givetvis en tuff match mot fina Paquito och Di Nenno, men formkurvan står verkligen upp på den långe och korte från Argentina.

Paquito var direkt svag i America vs Europe turneringen men har visat prov uppgående form under WPT Malaga Open. Dessa två herrar har också tenderat att vika ner sig mot ‘svagare’ motstånd tidigare under touren. Speciellt efter en match när de imponerat kraftigt, vilket de gjorde mot Sanyo/Bela. Enligt rykten kommer detta också vara den sista turneringen för de två då Paquito sägs bilda par med Coello från nästa turnering i Cascais, Portugal. De kommer vilja avsluta sitt partnerskap med en positiv tongång såklart, men vi höjer ett varningens finger för underskattning här.

I skrivande stund hittar vi 2.55 på Chingotto/Tello, vilket helt klart känns spelvärt.

SpelbolagBonusUSPBesök
Sätt in 100 kr, spela för 200 kr
Min. insättning 100 kr. 1x omsättning.
Fina padel odds!
18+|Stödlinjen.se|Regler & Villkor
Besök här
100 kr extra in på spelkontot
Min. insättning 100 kr. 1x omsättning. Min odds 1.5
Bra utbud av padel odds!
18+|Stödlinjen.se|Regler & Villkor
Besök här
Extra 100 kr!
Min. insättning 100 kr. 1x omsättning. Min odds 1.5
Brett utbud av odds!
18+|Stödlinjen.se|Regler & Villkor
Besök här

Final Malaga Open

Spelbolagen verkar helt ha missat att Javi Ruiz är skadad vilket gör att matchen mellan Ruiz/Coello Tapia/Lima inte kommer spelas. Vi har varit i kontakt med diverse spelbolag utan att få en uppdatering på detta dessvärre.

Lima/Tapia kommer därför gå utvilade vidare till söndagens final. Tapia ser också ut att ha bevarat sin fina form från Las Rozas Open, när de planenligt tryckte dit Allemandi/ Nieto i kvartsfinalen med 6-2, 6-2. Lima har förstått att det gäller att ge Tapia utrymme. Han har börjat backa undan i smashlägen för att se en inhoppande Tapia dunka dit poängen istället. Höjden på Tapias spel är otrolig att bevittna och har han dagen, så är det inte många som tar honom i krossen. Oavsett lag som går vidare så kommer dessa två gå in i finalen som favoriter.

Uppdaterad:

Spelet igår gick som bekant åt skogen. Så, är det ibland. Under dagens final så blir Tapia samt Di Nenno nycklarna för båda lagen. Di Nenno gjorde sin bästa match för säsongen och ska det bli vinst så måste ha fortsätta på den inslagna vägen. Frågan blir om han klarar att stå emot Lima/Tapias fart. Känslan är att dessa två lagen har en 50/50 chans att vinna. Då måste vi kolla på oddsen och klickar hem 2.00 på Paq/ Di Nenno. Lycka till vid rygg!