Santander Open Odds

Vi är redan framme i den fjärde tävlingen av World Padel Tour: Santander Open, och vi är redo med att gräva ner oss i odds. Hitintills har vi fått se väldigt många skrällar och under Vigo var det svårare än nånsin. Bettingen gick därför något tyngre under Vigo Open, vi fick dock bland annat in högoddsaren Leal/Semmler till kvartsfinal. Det tar vi verkligen med oss till Santander. Turneringen spelas under den 23e till 30de maj, där vi som vanligt inte får streaming förrän i kvartsfinalen på fredagen. Innan dess får vi förlita oss på rapporter och förstahandskällor på plats.

Kort om Santander. Det är beläget på norra kustdelen av Spanien. I skrivande stund är det 13 grader varmt och en luftfuktighet på 76%.

Lottningen är gynnsam för Lebron/Galan och Paq/Di Nenno som hamnat på övre halvan. Det enda paret som ska på förhand kunna röra om är Tello/Chingotto. Utöver de så återfinns de flesta Previa kvallagen här. Nedre halvan kommer återigen vara ett stort krig, där vi högst troligt kommer redan att få se Coello/Lamperti mot Stupa/Ruiz i en åttondel.

Santander Open Odds

Som vanligt så kommer spelbolagen Nordicbet, Hajper, Betsafe, Betsson och ett par till erbjuda på odds till Santander Open.

SpelbolagBonusUSPBesök
Sätt in 100 kr, spela för 200 kr
Min. insättning 100 kr. 1x omsättning.
Fina padel odds!
18+|Stödlinjen.se|Regler & Villkor
Besök här
100 kr extra in på spelkontot
Min. insättning 100 kr. 1x omsättning. Min odds 1.5
Bra utbud av padel odds!
18+|Stödlinjen.se|Regler & Villkor
Besök här
Extra 100 kr!
Min. insättning 100 kr. 1x omsättning. Min odds 1.5
Brett utbud av odds!
18+|Stödlinjen.se|Regler & Villkor
Besök här

Speltips Santander Open

Om det var ett tilltrasslat getingbo tidigare, kommer det bli ännu tuffare nu när det är fler lag som vaknat till liv. Vi tänker framförallt på Paquito/ Di Nenno som tog sig hela vägen till final i Vigo. De spelade väldigt fin padel under resans gång men i finalen så drog Bela/Sanyo det längsta strået. Där visade de verkligen vilka stora taktiker de är vände finalen till deras favör. Det var också genomgående för deras resa fram till pokalen. De letade vägar att vinna i första set, förlorade det, men vände sen matcherna och vann.

Ett annat lag som vi anser ha vaknat till liv är Lima/Tapia. Tapia är som bekant ett underbarn och hans höjder är det inte många som är nära. Det är framförallt odjuret Lima som har klivit ur dvalan. Om de fortsätter att ta dessa kliv så finns det en WPT titel inom nära håll för deras del.

Vi måste nämna de, Lebron/Galan. Åkte överraskande ut mot storspelande Paq/Di Nenno i Vigo. Ska man följa något slags mönster så är det väl dags för de att vinna igen i Santander och visst kommer de vara oddsfavoriter som vanligt.

Det enda paret som vi fortfarande går och väntar på är Tello/Chingotto som inte fått det att stämma än. Frågan är om det är i tävligen fyra som de ska vakna? Det känns dock tveksamt eftersom om de tar sig vidare kommer få Galan/Lebron i kvarten.

Vinnarodds Santader Open

Hajper presenterar vinnaroddsen för Santander och för första gången denna säsongen så har vi fått en annan oddsfavorit. Utifrån oddsen så ser vi två självklara spelalternativ och det är på Lebron/Galan 3.00 och Paquito/ Di Nenno 15.00. Som nämnt så ligger dessa två på ‘lättast’ sida av turneringsträdet, så något av dessa par lär gå till final.

  • Bela/Sanyo 2.20
  • Lebron/Galan 3.00
  • Ruiz/Stupa 5.00
  • Lima/Tapia 7.50
  • Paquito/Di Nenno 15.00
  • Chingotto/Tello 15.00
  • Botello/Ruiz 20.00
  • Capra/Sanchez 20.00

Kvartsfinal Santander

Äntligen har det blivit dags för kvartsfinal i Santander Open. Kvartsfinal innebär också att vi har möjligheten att streama WPT, vilket vi alltid ser fram emot. I kvartsfinalerna väljer vi att inte lägga någon vikt vid Lebron/Galan och Paq/Di Nenno. Eftersom vi är helt säkra på att Lebron/Galan tar sig förbi Allemandi/Lijo ganska enkelt. Det bör också Paquito/ Di Nenno göra mot Belluaiti/Garrido.

Den stora fighten i kvartsfinalen är mellan Bela/Sanyo och Ruiz/Stupa. Bela/Sanyo ska givetvis gälla som favoriter här och det är nästan så man tycker lite synd om Stupa/Ruiz som åker på dem såhär tidigt i turneringen. Vad som ändå talar för Ruiz/Stupas chanser är att de gjorde en mycket bra åttondel där de slog Lamperti/Coello med 6-2, 6-0. Det ryktades om att Lamperti var skadad men så var inte fallet. En väldigt imponerande seger. En formtoppad Ruiz/Stupa kan mycket väl slå Bela/Sanyo, som de gjorde i finalen i Madrid. Nyckeln för Ruiz/Stupa kommer att bli att variera spelet så att det blir svårläst för Bela/Sanyo. Annars kommer det ta ett par game eller ett set på sin höjd innan Bela/Sanyo vet hur de ska besegra dem. Ruiz/Stupa 2.55 och Bela/Sanyo 1.37 (för lågt odds).

Det är i kvartsfinalen mellan Capra/Sanchez och Rico/Gonzalez som vi hittar vårt givna spel. Där är vi helt övertygade om att Sanchez/Capra kommer att vinna. De visade gott mod och form förra turneringen. Sanchez kommer heller aldrig låta en så pass lätt match stoppa honom från en semifinal. 1.49 på Sanchez/Capra.

Till nästa turnering tar vi också med oss att Lima/Tapia var tvungna att stoppa matchen på grund av skada. Det är Lima som återigen har ådragit sig en skada, digniteten är fortfarande inte känd. Detta kommer påverka deras träningsmöjligheter återigen och kommer återigen stanna upp deras framfart.

Semifinal Santander World Padel Tour

Aj. Vi var helt snett ute på vårt spel på Capra/Sanchez. Sånt som händer dessvärre. Till semifinalerna nu.

Vi har väldigt svårt att se att det blir en annan final än Lebron/Galan mot Bela/Sanyo. Du hittar också olika odds hos spelbolagen. Just nu så får du högst odds på att Lebron/Galan vinner sin match till 1.37 på Hajper medan om man tror att Paquito/ Di Nenno upprepar sin semifinal-vinst från Vigo får man hela 3.05 hos Nordicbet. Ska vi vara helt ärliga tycker vi faktiskt detta är något högt. Visst, Paquito/ Di Nenno hade tufft i första set mot Belluati/Garrido, kanske främst Di Nenno, men de löste biffen väldigt enkelt i andra set.

Bela/Sanyo ska inte har några problem att städa av Rico/Gonzalez. Nu har vi uppenbarligen underskattat detta paret redan en gång i turneringen, men att de skulle ta sig hela vägen till final får ses som en omöjlighet i våra ögon.

Final

Vi fick inte vår efterlängtade final mellan Sanyo/Bela och Lebron/Galan på grund av en skada på Bela. Innan skadan så syntes det lång väg vilken klasskillnad de var på de och Rico/Gonzalez. Nu kommer vi att få bevittna en total överkörning av de stackarna. Padelbetting.org har efterfrågat att få game-linor på finalen för att den ska gå att betta på. Vi håller tummarna på att de kommer upp, samtidigt som vi sticker ut hakan och räknar hem spelet på Lebron/Galan att vinna turneringen till 3.00 gånger smeten redan nu.

Du hittar också alla dam-odds i länkarna under.

Tänk på att oddsen ofta kommer upp sent på kvällen dagen innan match eller tidigt på morgonen samma dag.

SpelbolagBonusUSPBesök
Sätt in 100 kr, spela för 200 kr
Min. insättning 100 kr. 1x omsättning.
Fina padel odds!
18+|Stödlinjen.se|Regler & Villkor
Besök här
100 kr extra in på spelkontot
Min. insättning 100 kr. 1x omsättning. Min odds 1.5
Bra utbud av padel odds!
18+|Stödlinjen.se|Regler & Villkor
Besök här
Extra 100 kr!
Min. insättning 100 kr. 1x omsättning. Min odds 1.5
Brett utbud av odds!
18+|Stödlinjen.se|Regler & Villkor
Besök här