"Speedy Invitational" sänds på Studio Padel

Speedy Invitational

I och med SpeedySpels sponsring av "Speedy Invitational", den 5-6 mars, kliver också spelbolagen in på padelscenen. I nuläget är det oklart om SpeedySpel kommer att fortsätta sponsra turneringar eller om de har ingått ett samarbete med Studio Padel. Det får helt enkelt tiden utvisa.

Vad vi vet däremot är att det är en stjärnspäckad turnering med både svenskt och internationellt deltagande. De stora fixstjärnorna stavas Franco Stupaczuk, Alex Ruiz och Bea Gonzalez. I vanlig ordning hittar vi svenska stjärnor så som Cayetano Rocafort, Simon Vasquez och svensk spanjoren Miguel Yanguas (ja, jag kallade honom precis för svensk) i startfältet.

Intressant på förhand är att radarparet Rocafort/ Vasquez inte kommer att ställa upp tillsammans utan med Gonzalo Rubio respektive Martin Pinero. Det spekulerades hejvilt i chatten på Studio Padel att Vasquez aldrig sett gladare ut än när han fick spela final tillsammans med Viktor Stjern i "Hede Padelcenter Invitational". Oavsett, så ser vi på padelbettting.org verkligen fram emot Speedy Invitational och ytterligare en klass-sändning från gänget på Studio Padel.