NordicBet

2020-10-10 av Team Padelbetting
Användarvänlighet
Betalningslösningar
Odds
Support
Översikt

Sammanfattning

Med i runda slängar 20 år i branschen kan NordicBet stoltsera med ett högklassigt oddsutbud. Som ett av de mest lokala spelbolagen som finns, är NordicBet helt enkelt ett självklart val för oss Nordbor!

4.4

NordicBet startades redan 2002 i Tromsö Norge och har sedan dess varit förenat med odds, men då framförallt odds på lägre divisioner. Utöver deras enorma oddsutbud på vanliga sporter så som fotboll och hockey, har de alltid vurmat för de mindre sporterna i Sverige. Till exempel så sponsrar de Speedwaystjärnan Linus Sundström. För NordicBet har padel odds inte varit några konstigheter och vi hoppas på en vidare satsning på sporten, då de verkligen har förutsättningarna för det.

  • Nordicbet Padel odds
  • Nordicbet World Padel Tour odds
  • Trav
  • Nordicbet bonus
  • Support
  • Vanliga frågor

Nordicbet Padel Odds

Som nämnt så älskar NordicBet de mindre sporterna och serierna. Deras gamla slogan ”odds ner till division 7” sitter fortfarande fast förankrat i deras DNA. Eftersom de har en helt egen oddsavdelning kan de också snabbt lansera nya oddsmarknader, vilket gör att padel odds ligger väldigt nära till hands. De är också fantastiskt snabba på att ta fram egna specialmarknader alternativt förstärkta odds. Till skillnad mot andra spelbolag som måste förlita sitt oddsutbud på en inte lika snabbrörlig tredjepart. NordicBets padel odds har hitintills inte varit alltför många, men vi är övertygade om att de kommer. Ser man till deras sponsring av till exempel Linus Sundström, så vore det inte särskilt underligt om NordicBet börjar sponsra lokala padelspelare så som Simon Vasquez eller Daniel Windahl.

Nordicbet World Padel Tour Odds

NordicBet har självklart inte enbart ett inhemskt och lokalt fokus på deras odds. Förutom ett nordiskt fokus, på exempelvis skidor och trav, har de ett stort internationellt utbud av sporter och oddsmarknader. Naturligtvis är World Padel Tour odds för NordicBet en baggis. Oddssättarna har självfallet koll på spelare som Paquito Navarro och Juan Lebron. Oddsmarknaderna kan variera något i storlek och återbetalning, men det vi sett hitintills har varit bra. Vår tro är att de kommer fortsätta på den inslagna vägen och erbjuda fler oddsmarknader på World Padel Tour framgent.

Trav

Utöver padel och det lokala sportfokuset så är det värt att nämna NordicBets travsatsning. De skryter gärna med sin höga återbetalning och sitt stora utbud på travet. Vilket de också gör med all rätta. Under lördagarna kör de också ett väldigt kul koncept: ”Dagens Duo”, där de förstärker oddset på två av de mest spelade hästarna inför kvällen. Vilket är en spelform vi varmt kan rekommendera.

Nordicbet Bonus

Välkomstbonusen på sport hos NordicBet är 100 kr i insättningsbonus. Bonusen i sig är väldigt generös då det inte finns en massa virriga omsättningskrav att tänka på. Allt du behöver göra att omsätta den minst en gång innan du kan plocka ut pengarna. Minimumoddset ligget på 1,50, vilket vi också anser vara väldigt bra. Du har 60 dagar på dig att uppnå detta. Sammanfattningsvis tycker vi att NordicBets bonus är bland de bästa och schysstaste på marknaden, vi kan varmt rekommendera den.

Support

Kundtjänsten hos NordicBet tillhör de bästa i branschen. Det går ofta fort och lättsamt att få hjälp oavsett om det sker via telefon, chatt eller e-post. Supporten brukar vara väldigt påläst och kunskapsrik vilket alltid är ett stort plus. De har också öppet 24 timmar om dygnet för att du som kund ska kunna få supporthjälp när som helst. Det är inte bara vi som tycker detta utan de har också fått flertalet priser för bäst support inom industrin!