Streama Padel

2020-10-10 av Team Padelbetting

På senare år har det blivit mer och mer populärt att live streama sport online. I takt med att intresset för padel har ökat i Sverige, har också fler och fler streams för padel börjat dyka upp. Beroende på om du vill titta på World Padel Tour eller Svensk Padel så finns det olika alternativ. Vi har listat dem som vi tycker är allra bäst här under.

Streama World Padel Tour

Är du på jakt efter att få se padel i absoluta världsklass? Då är det så klart World Padel Tour du ska titta på. Det är verkligen en lyx att Viaplay erbjuder WPT med svenska kommentator, men personligen så gillar jag att titta på padel med spanska kommentatorer. Den inramningen som de spanska skapar är svårt att beskriva med ord, så det är alltid värt en chans. Ska du titta på World Padel Tour kan det alltid vara en idé att läsa våra spelarguider! Läs också gärna våra speltips för padel om du är intresserad av att placera ett spel samtidigt som du streamar!

  • Viaplay - Svensk kommentator - kostar pengar
  • World Padel Tour Stream - Finns oftast både spansk och engelsk kommentator - denna är gratis om du kör med VPN från ett annat land exempelvis Spanien.
  • Streama Malmö Padel Open - Padel Television har rättigheterna till Malmö Padel open.

Testa att spela på matcherna. Ta del av padel speltips här.

Hajper Logo
100 kr VälkomstbonusMin. insättning 100 kr. 1x omsättningFINA PADEL-ODDS!18+ | Stödlinjen.se | Regler & VillkorBESÖK HÄR
NordicBet Logo
100 kr Välkomstbonus1,50 minimumoddsGenerös insättningsbonus18+ | Stödlinjen.se | Regler & VillkorBESÖK HÄR
Campobet Logo
100 kr VälkomstbonusMin. insättning 100 kr. 5x omsättning.NYTT OCH FRÄSCHT!18+ | Stödlinjen.se | Regler & VillkorBESÖK HÄR

Stream Previa

World Padel Tour erbjuder inte stream på turneringen innan kvartsfinalen dessvärre. De stänger också ner alla privata livesändingar från förkvalet (pre-previan) och kvalet (previan). Förhoppningen är att World Padel Tour förstår hur stort intresset är för kvalen under 2021 och börjar erbjuda den tjänsten också. Anledningen till att de inte erbjuder någon stream sägs vara att hallarna från kvalen inte håller tillräckligt hög standard för att streama ifrån.

World Padel Tour Livescore - Perfekt när WPT antingen inte visar matchen eller när du inte har möjligheten att streama. Ha lite tålamod och tryck på refresh när det strular!

APT Padel Tour

APT Padel Stream - Streama APT Padel gratis. Det fina med American Padel Tour är att de visar och streamar alla matcher under turnering. Allt ifrån kval till final!

Streama Svensk Padel

Är du däremot intresserad av svensk padel, då kan vi varmt rekommendera PadelStreamer, Padel Live och Studio Padel. De har gjort stora satsningar på att du som tittare ska kunna följa med på SM, svenska deltävlingar, svenska padeltouren etc. Vi vill slå ett extra slag för Studio Padel som ofta har riktigt bra, roliga och informativa sändningar.

  • PadelStreamer - Visar allt från träningar till matcher och turneringar
  • Padel Live - Kostar men visar allt från Swedish Padel Tour
  • Studio Padel - Gratis - Roliga och välproducerade sändningar