WPT Madrid Odds ute: Speltips

2021-04-06 av Team Padelbetting
Speltips WPT Madrid 5

Coolbet är återigen snabba på bollen och har kommit ut med Odds på World Padel Tour i Madrid. De har presenterat pre-marknader för första rundan och ‘Outright’ vinnare för turneringen. Det finns lite intressanta padel odds som vi tänkte gräva ner oss i.

Speltips: WPT Madrid vinnare

Det första oddset som vi har spelat på är Bela/Sanyo att vinna turneringen till 5.50. Vi tycker oss finna ett fint värde här. Under försäsongen har de satt vassa ut tillsammans och verkar ha hittat ett välfungerande samarbete. De hade till exempelvis mer eller mindre lekstuga med Tello/Chingotto i “IcanIwill Invitational” för någon helg sedan.

Favoriter till turneringssegern är givetvis Lebron/Galan (2.30). Det är dock sett något knackigare ut för den stjärnduon och enligt rykten är Galan “småskadad”. Vad det betyder exakt har vi inga uppgifter på i nuläget. Simon Vaszquez tog också ett set från de under en träningsmatch, vilket är onekligen förvånande. Speciellt när den gode Simon åkte ut i första matchen i förkvalet till kvalet.

Nej, att Bela/Sanyo står i så högt som 5.50 känns som en bjudning. Sannolikheten att de ska vinna är något högre än vad oddssättarna ger oss, därmed värde. Vi har gått in med en något mindre slant.

Edit: Oddset har droppat till 5.00. Trots detta tycker vi att det fortfarande är någorlunda spelvärt.

En liten dubbel

Vi har också fastnat för att spela en dubbel på Capra/Lijó och Cepero/Mieres. Det är två par som med största sannolikhet ska gå vidare från omgång 1. I en kombination så dubblar vi nästan pengarna vid vinst, vilket känns som en bra deal. I övrigt har vi inte tagit fler spel just nu, första matcherna för säsongen och det är mycket som kan hända. Detta var våra första speltips på padel för WPT 2021!

Skriv gärna till oss om det är så att har något bra speltips! Lycka till och spela ansvarsfullt.