Spelbolag padel

Spelbolag padel

No account Bet
No account bet Padel Odds
100 kr omsättningsfri välkomstbonus
Regler & Villkor gäller
888Sport
888sport padel odds
100 kr Välkomstbonus
Mr Green
Mr Green Padel Odds
100 kr Gratisspel
Hajper
Hajper padel odds
100 kr Välkomstbonus
Regler & Villkor
CampoBet
Campobet padel odds
100 kr Välkomstbonus
Regler & Villkor
Casumo
Casumo Padel odds
100 kr Välkomstbonus
Coolbet
Coolbet Padel odds
100 kr Välkomstbonus
NordicBet
Nordicbet padel odds
100 kr Välkomstbonus
Regler & Villkor
Betsson
Betsson Padel Odds
100 kr Välkomstbonus
Regler & Villkor
Betway
betway
100 kr Välkomstbonus
William Hill
william hill
100 kr Välkomstbonus
Betfair
betfair
100 kr Gratisspel

När du i färd med att välja spelbolag för padel finns det en massa saker att tänka på. Vi har gjort jobbet för dig och listat alla bettingsidorna som vi tycker är värda att nämna i sammanhanget. Under vår eminenta lista så här vi listat allt som vi har tagit i beaktning för att du ska hitta det spelbolaget som faller dig bäst i smaken. 

Vilka är de bästa spelbolagen för padel? 

 • Coolbet
 • Betsson
 • Speedy Spel
 • Unibet
 • Nordicbet

Detta är bettingsidorna som vi har rankat högst just nu utifrån våra egna erfarenheter. Padelbetting växer för varje dag och nedan har vi förklarat hur vi har rankat spelbolagen. 

Hur rankar vi spelbolagen? 

padelbetting.org samlar vi alla recensioner och betyg för att du som användare ska lättast hitta den eller de bettingsidorna som du gillar allra bäst. Som spelbolag kan du få upp till 5 stjärnor och det krävs att man fyller i alla boxar för att imponera på vår panel av rutinerade spelare. Som lägst kan får du en 1 stjärna och det är lika illa som en överstruken geting.

Vi tar gärna emot feedback från er läsare också, bara droppa ett email med era åsikter. Har du som spelare hamnat i tvist med något av spelbolagen som vi recenserat så får du mer än gärna ta kontakt, så ska vi se vad vi kan göra. 

Hur får bettingsidan högt betyg? 

Detta är några av nyckelfaktorerna för ett spelbolag att generera ett högt betyg hos oss. Vi har listat de utan inbördes ordning. 

 • Lätt att skapa konto. Behöver man gå igenom långa processer och skicka in vad din hund har för färg på pälsen? Då är så klart ingen bra start för bettingsidan. 
 • Användarvänligheten. Enkelt att ta sig fram på sidan, mobilverisionen eller appen; hitta de padel odds som du vill, inget laggade etc. Hur snabbt sidan laddar anser vi vara viktigare än design, då du som spelare generellt sätt kommer uppleva mindre problem med lagg framförallt under livebettingen. 
 • Padel Bonus? Enligt svensk lag kan du inte motta större bonus än 100 kr från ett spelbolag. Det är ingen superbonus i sig men hur ser omsättningskraven ut? Är det lätt för dig som spelare att ta del av bonusen etc. Här kommer användarvänligheten in i beaktning som vi behandlade i stycket ovan. 
 • Antal oddsmarknader. Erbjuder bettingsidan ett stort antal odds och marknader? Bra odds? Denna faktor är självskriven och av stor vikt. Vi gillar verkligen de spelbolagen som ligger i framkant och erbjuder fler och roliga oddsmarknder för padel. Hur tidigt kan man ta del av oddsen är också intressant från ett värdespels synpunkt. Vi förklarar värdespel i vår padelbetting guide.
 • En bra och snabb support. Vi har nog alla varit i kontakt med en usel kundservice och oavsett bransch någon gång och det är alltid lika enerverande. Om supporten hos en bettingsida sköter sig bra och snabbt finns det chans till ett gott betyg. 
 • Limitering. De flesta spelbolagen limiterar vinnande spelare som är duktiga på att hitta utstick på odds, värdespel och göra sig en hacka på detta. Vissa bettingsidor är dock sämre på att upptäcka detta medans andra är desto “bättre”. Vid en tidig limitering av spel så har vi valt att ge ett sämre betyg. Berätta gärna för oss om dina egna erfarenheter kring detta. 
 • Betalningslösningar, insättning och uttag. Vilka typer av betalningslösningar har bettingsidan? Går det snabbt och smärtfritt att sätta in? Otroligt viktig parameter framförallt vid livebetting. Som kund vill du också alltid kunna ta ut dina vunna pengar snabbt och enkelt utan klydd. Insättningsalternativ som vi kan rekommendera är Trustly och Zimpler då du sätter in och tar ut pengar på nolltid. Som bettingsida ska du förstås också kunna erbjuda VISA och Mastercard. 
 • Verifiering. Allt som oftast ska det vara enkelt att verifiera dig via BankID hos spelbolagen. 
 • Statistik padel. Erbjuder bettingsidan någon form av statistik? I nuläget finns det inte samma tillgång till statiskt som till exempel för fotboll eller tennis. Erbjuder då spelbolaget statiskt på padel är det en stor tumme upp. För att kunna dra din egen analys har vi satt upp en World Padel Tour spelaranalys. Du som spelar på padel kommer då kunna få en lättare bild av spelarna i fråga. 
 • Padel specialspel. Som tidigare nämnt så tycker vi det är kul när bettingsidorna erbjuder olika typer av specialspel. Detta kan röra sig om säsongsspel, betting på padel SM, odds på mindre padeltävlingar etc. Spelbolag som generellt sätt har varit bra på detta är Coolbet och NordicBet. 
 • Bonusar och kampanjer. Spelbolagen som är under svensk licens kan inte erbjuda fler bonusar än välkomstbonusen. Därför blir denna punkten lite onödig. Däremot, så kan de vara bra på att skicka dig uppdateringar och andra oddsförslag som gör att du inte missar när det finns odds redo på World Padel Tour till exempelvis. 
 • Din personliga åsikt. Vi försöker guida dig rätt i djungeln av spelbolag men du ska såklart välja den bettingsidan som du känner passar dina förutsättningar bäst, därför kan det vara värt att testa en del.

Spelbolag med svensk licens

När du väljer spelbolag och börjar betta, är det givetvis viktigt att du har kul och att du gillar bettingsidan. Vi kommer göra allt för att guida dig rätt bland alla spelbolag men i slutänden så är det dina premisser som kommer vara avgörande. För att du ska ha en så trygg spelupplevelse som möjligt är det viktigt att du spelar på bolag som innehar en svensk licens. Från och med januari 2019 så kunde spelbolag som ville erbjuda spel om pengar antingen via betting, casino eller poker ansöka om en licens. Med svensk licens innebär det att spelbolagen har rättigheter att erbjuda spel om pengar, marknadsföra sig i Sverige och kommer också pliktenligt att betala den 18%-iga skatt som medföljer. I grund och botten har lagen tillkommit för att erbjuda dig som spelare en säkrare spelmiljö.

Vilket spelbolag är bäst för padel? 

Vi tycker att Coolbet, Betsson och Nordicbet har varit marknadsledande såhär långt, tätt följt av Bet365 och Snabbare. 

Spelbolag padel?

Det finns ett antal spelbolag och bettingsidor som erbjuder odds på padel. Vi har rankat de bästa för dig!

Vilka bettingsidor erbjuder padel?

Det finns många spelbolag och bettingsidor som erbjuder padel. Ett exempel på de är Betsson, Coolbet och Campobet.