Bet365 Padel
 • Användarvänlighet
 • Betalningslösningar
 • Odds
 • Support
 • Översikt
4.3

Sammanfattning

Som ett av världens största spelbolag, har de ett oddsutbud utöver de vanliga. Med allt från fotboll till padel glädjer vi oss åt att spela hos Bet365. Att de sedan har Mikeal Persbrandt som posterboy är inte heller helt fel!

Bet365 grundades 2000 i den lilla keramik staden Stoke on Trent. Sedan starten har Bet365 etablerat sig som en av bjässarna i oddskategorin även fast de erbjuder casino och poker också. Deras oddsutbud är enormt och innehar allt från fotboll till let’s dance men också padel. I Sverige är de kända för att använda sig Mikael Persbrandt i sin reklam och deras mångåriga sponsring av fotbollslaget Stoke City.

 • Bet365 Padel odds
 • Bet365 World Padel Tour odds
 • Användarvänligheten
 • Bet365 bonus
 • Support
 • Vanliga frågor

Bet365 Padel Odds

Som ett av de största spelbolagen i världen är Bet365 väldigt vassa på sina odds. De erbjuder en hel uppsjö av olika sporter och oddsmarknder, till och med de som du aldrig hört talas om! Det är allt i från de vanliga sporterna såsom fotboll och tennis till gaelisk sport och padel. Utöver deras stora utbud av sporter, så brukar Bet365 ha en väldigt fin återbetalning som står sig mycket bra och oftast bättre än mot andra deras konkurrenter. Padel oddsen ingår så klart i denna kategorin. Deras livebetting kategori är också av yttersta klass och allt som oftast erbjuder de också livestream på eventet!

Bet365 World Padel Tour Odds

I Bet365:s gigantiska utbud av sporter, ligor och turneringar ingår World Padel Tour odds. Tittar man snabbt på hur de valt att behandla reglerna för spel på padel, så ingår de i samma reglemente som tennis. Detta innebär att om en match under World Padel Tour skulle bli avbruten av någon anledning, så kommer spelet annulleras och du får pengarna tillbaka. Bet365 är också bra på att erbjuda många spelformer för odds, vilket vi verkligen ser fram emot framgent.

Användarvänligheten

Vi tycker det är värt att prata om Bet365:s produkt. De ligger i absolut framkant när det gäller användarvänlighet för dig som kund. Det är lätt att navigera bland alla sporter och event men framförallt oddsmarknaderna. När andra spelbolag har tryckt in massor med oddsmarknder under ett event utan att sätta användaren i fokus har Bet365 gjort tvärtom. Är det något specifikt odds du letar efter, så hittar du det också utan att behöva bli gråhårig. Bet365 mobilsida och APP är också av yttersta världsklass, vilket är perfekt när du sitter och livebettar.

Bet365 Bonus

Hos Bet365 får du 1250 spelkrediter som välkomstbonus, vilket också är den högsta bonusen i Sverige. Minsta odds är enbart 1.20 som också håller hög klass. För att ta del av Bet365 bonusen krävs en minsta insättning på 50 kr. Som alltid rekommenderar vi att man läser igenom regler och villkor för bonusen innan man tar del av den.

Support

Att komma i kontakt med Bet365 är relativt enkelt, då de finns att nå via chatt, email och telefon. Det kan ta lite tid innan man får hjälp i chatten men väl där brukar de vara helt okej på att hjälpa dig. Tyvärr måste vi säga att deras framtoning kan bli mycket bättre, då de ofta kan framstå som lite arroganta. Som kundtjänst betraktat så finns det mycket bättre spelbolag.

Lämna ett svar