Speltips: Final WPT Madrid Open

2021-04-11 av Team Padelbetting
Final WPT Madrid Open

Äntligen, final i World Padel Tour Madrid Open. Hade ni frågat oss för en vecka sedan, så hade vi nog bara kunnat förutspå att ett av dessa par skulle gå till final. Vi har till och med tippat detta i speltipset inför turneringen. Om ni väljer att läsa vårt speltips så ser ni att Bela/Sanyo kan vara en vass kandidat till att vinna hela turneringen. Vi trodde dock att de skulle stå här mot ett helt annat par, så mycket vatten har runnit under broarna.

I herrfinalen i WPT Madrid Open kommer vi att få se Stupa/Ruiz mot Sanyo/Bela. Som vi var inne på tidigare så var känslan att Sanyo/Bela skulle kunna gå hela vägen. Att se Stupa/Ruiz i en final måste ses som en jätteskräll.

World Padel Tour Madrid Open odds

Bela/Sanyo har spelat väldigt stabilt och har tagit sig till final utan att direkt imponera. Kan man hitta liknande outright odds som 5.50 i framtida turneringar bör du faktiskt klippa det. Oavsett, om vi tittar på hur detta paret har presterat. Kan vi inte riktigt se att de ska vara så stora oddsfavoriter som 1.43 hos Hajper Padel. I en final kan mycket hända och speciellt mot ett högpresternade Stupa/Ruiz.

Tittar vi på Stupa/ Ruiz så väljer vi att lyfta fram Ruiz. Han har verkligen presterat på en extremt hög nivå turneringen igenom. Inte nog med att han har varit väldigt trygg i sitt defensiva spel, utan har verkligen tagit för sig och vunnit poängi i offensiven. Stupa däremot ser ut som Stupa alltid har gjort. Han är tyvärr väldigt svag i de avgörande lägena och slår då gärna en nätboll eller galler. Vilket talar för Bela/Sanyo som mästare.

Speltips World Padel Tour Madrid Open

Oddsen hos Hajper ser i skrivande stund ut som följande; Bela/Sanyo 1.43 och Stupa/Ruiz 2.20. Efter att ha följt varje minut av turneringen tycker vi faktiskt se ett värde i Stupa/Ruiz spelet till 2.20. Bela/Sanyo är förstås favoriter men inte så stora favoriter som oddsen gör gällande.

Vårt pre-match spel går faktiskt till Stupa/Ruiz enbart på grund av att vi anser att värderingen hos oddssättarna hos Hajper är något felaktig med ett par punkter. Rygga oss på egen risk och om ni vill prata padel betting med oss, kontakta oss i fliken ovan. Lycka till med er padel betting.